RÓLUNK

TUDJON MEG TÖBBET HÁTTERÜNKRŐL

TÖRTÉNETÜNK

2020 tavaszán kezdtünk egyedi fémszerkezetes épületek tervezésével és kivitelezésével foglalkozni.

A Mini Home kifejlesztése előtt már 2 évvel több egyedi fémszerkezetes épületet terveztünk és gyártottunk. Ezek egy része irodai, kereskedelmi célra készült, majd felmerült az igény lakossági termék fejlesztése iránt is. Ennek előfutára egy családi ház lett, majd továbbfejlesztve műszakilag és koncepcionálisan megszületett a Mini Home ház.

Szolgáltatások

Tervezés

MINI HOME házunk tervezését  fő partnerünk, a PIVOT270 Belsőépítész Stúdió végezte el. A design koncepció kialakításán túl a teljes kiviteli tervezés is a PIVOT270 Stúdió szellemei terméke.

Gyártás

A MINI HOME ház gyártása Magyarországon budaörsi telephelyünkön folyik. Egy MINI HOME épület teljeskörű, kulcsra kész kivitelezése megrendeléstől számított 8-12 hetet vesz igénybe. 

Logisztika

A MINI HOME épület kifejlesztésénél szem előtt tartottuk a minél egyszerűbb szállítást közúton, és a végleges helyszínre való telepítést. Maximális befoglaló mérete és súlya e szempontok szerint lett kalkulálva.

MINI HOME HÁZAINKKAL MODERN KÖRNYEZET KIALAKÍTÁSÁT KÍNÁLJUK  

SZAKÉRTŐI CSAPATUNK

Kivitelezés és gyártás mellett tervezői szakértelemmel is támogatjuk projektünket

HEICUBE

Kivitelező

2020 tavasza óta valósítjuk meg Pivot270-nel közösen megálmodott irodákat, bemutató termeket és egyedi épületeket. Célunk fenntartható és innovatív műszaki, kiviteli megoldások alkalmazása épületeink gyártása és megvalósítása során.

PIVOT270

Belsőépítész tervező

A Pivot270 Stúdió 2014-es alapítása óta foglalkozik belsőépítészeti tervezéssel, irodai, kereskedelmi és kiállítási területen. A 10 fős mérnöki csapat fő célja az esztétikus design koncepció kialakításán túl fenntartható és megvalósítható terek tervezése.